Nieuws

Kleding

Vanaf 5 maart 2018 zal de kledingverkoop op maandagmiddag ( 13.00-15.30 uur) en vrijdagochtend ( 9.30 – 11.30 uur) zijn. De woensdagmiddag vervalt dus! Dit in verband met de beschikbaarheid van de huidige vrijwilligers. We hebben een paar dames bereid gevonden op de vrijdag te komen helpen en worden nu ingewerkt door het huidige team.

Van half februari tot eind maart is er ‘winterleegverkoop’, waarbij klanten gratis van de voedselbank (winter)kleding krijgen op vertoon van de klantenkaart en andere klanten 1 euro betaalt per kledingstuk. Na maart geldt weer dat klanten van de Voedselhulp een aantal stuks kleding gratis krijgen op vertoon van de klantenkaart. Andere klanten kunnen kleding krijgen voor een klein prijsje.

Voedselhulp Langedijk sluit zich aan bij Voedselbanken Nederland

Voedselhulp Langedijk deelt al een aantal jaren voedselpakketten uit aan mensen die onder de armoedegrens leven. Inmiddels ontvangen zo’n 100 gezinnen elke week een pakket met levensmiddelen dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers en betrokken sponsors. Daarnaast is er ook tweedehands kleding verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Dit jaar heeft Voedselhulp Langedijk zich aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken (http://www.voedselbankennederland.nl/). Deze vereniging ondersteunt lokale voedselbanken en werkt samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Voedselhulp Langedijk is gevestigd aan Broekerwerf 3 in Broek op Langedijk. Elke woensdag  tussen 10.00-11.30 uur worden hier de voedselpakketten uitgedeeld. De kledingverkoop vindt plaats op maandag- en woensdagmiddag van 13.00-15.30 uur. Alle inbreng en verkoop van de kleding komt ten goede aan Voedselhulp Langedijk.

 

Ga voor meer informatie naar onze website: http://www.voedselhulplangedijk.nl/

Contactgegevens:

tel: 06-15 27 45 67

e-mail: info@voedselhulplangedijk.nl

Social Media